Øvinger

Vi har våre øvelser på Brandbu ungdomsskole, som ligger i Jens Røislies veg 2, 2770 Brandbu. Som musikant hos oss får du mulighet til å ha enetimer på ditt instrument med musikkutdannet instruktør, i tillegg til fellesøvelse med dirigent og samspill tilpasset alder og nivå. 

Skolekorpset er delt i følgende tre grupper:

Aspirantkorpset: Her kan man begynne fra starten av tredje klasse, og det er her man tilbringer sitt første år. Man får gjøre seg kjent med instrumentet, og lærer grunnleggende notelesing. Aspirantene har fellesøvelse på onsdager kl 18.00-19.30.

Mellomkorpset: Her går man vanligvis de neste to årene. Nå spiller man i et flerstemt korps, og får utvikle seg videre. Det fokuseres på å gjøre overgangen til hovedkorpset så myk som mulig.  Mellomkorpset har fellesøvelse på onsdager kl 18.00-19.30.

Hovedkorpset: Dette er et ordentlig messingkorps med et stort program med konserter og konkurranser. Selv om vi er seriøse, ser vi det likevel som viktigst at vi har det moro. Her går man til det året man fyller nitten, altså vanligvis til man går ut av videregående. Hovedkorpset har fellesøvelse på mandager og onsdager kl 18.00-20.00. 

Lyst til å spille i Brandbu skolekorps? Kontakt korpsets leder Anders Diep-Lynne på e-post brandbuskolekorps@gmail.com eller telefon 95 17 10 97 , eller musikalsk leder Arne Bilden, telefon 90 61 17 35

Hvis du har lyst til å begynne i korps, men går i mellomtrinnet eller på ungdomsskolen, ikke nøl med å ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning på korpsstart! Du er aldri for gammel til å begynne i korps!  
Søk
Driftes av Styreportalen AS