Vil du spille med oss?

Brandbu skolekorps holder til på Brandbu på Hadeland, og rekrutterer fra barneskolene Fredheim, Brandbu og Moen. Som korps så forbinder mange oss med 17. mai, og det er en viktig dag for oss. Men korps er også mye mer enn 17. mai! Vi holder også faste konserter, for eksempel vårkonsert og julekonsert, og deltar i regionkonkurranser som Innlandsmersterskapet. Hovedkorpset deltar jevnlig i NM for skolekorps. Vi reiser på turer og festival, og kan spille på lokale arrangementer. Flere av våre instruktører har høyere utdannelse innen musikk og jobber som musikere på heltid.  Som musikant hos oss får du mulighet til å ha enetimer på ditt instrument med musikkutdannet instruktør, i tillegg til fellesøvelse med dirigent og samspill tilpasset alder og nivå.  Dette bidrar til å holde oss på et høyt nivå. Det aller viktigste er imidlertid at vi har det gøy!  Sjekk ut glimt fra korpslivet på denne siden.

Har du eller ditt barn lyst til å prøve å spille et instrument og bli med hos oss? 
  • Du kan bli med i korpset fra du går i 3. klasse og til og med videregående skole. Det er aldri for sent å starte i korpset! 
  • Vi har oppstart for nye aspiranter i august hvert år, men det er ikke noe problem å starte ellers i året også. Bare ta kontakt med oss for mer informasjon så finner vi en løsning!
  • Kontakt oss på e-post:brandbuskolekorps@gmail.com eller på telefon til musikalsk leder Arne Bilden: 90 61 17 35 eller leder Anders Diep-Lynne: 95 17 10 97
Følg oss gjerne på vår facebookside :Brandbu skolekorps.


Søk
Driftes av Styreportalen AS